Bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Ga samen met je collega's op avontuur bij Outdoor Oudehaske! Kies uit verschillende activiteiten zoals lasergamen, voetgolf, klompengolf, het spannende spel 'Ontmasker de Mol' of het huren van e-scooters. Na een middag vol actie en avontuur kun je heerlijk bijkomen met een drankje op het terras. Een bedrijfsuitje bij Outdoor Oudehaske is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de teambuilding! Team building verbetert de communicatie, versterkt de relaties tussen collega's en verhoogt de productiviteit.

Mis deze kans niet om uw team op een leuke en sportieve  manier bij elkaar te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opties voor bedrijfsuitjes en begin met het plannen van uw volgende teambuilding-evenement!

Laat ons weten met welke wensen / budget wij rekening moeten houden en wij maken een passend voorstel!

Een voorbeeld van de mogelijkheden:

Ontvangst met koffie/thee of wat fris. Daar hoort natuurlijk een lekkere koek bij! Daarna volgen de activiteiten (Expeditie Robinson en/of  voetgolf). Sluit af met een broodje gezond! Tussen de activiteiten door kan er natuurlijk altijd worden gepauzeerd om even wat te drinken. 

Bedrijfsuitje By Aalzen