Wat is lasergamen?

Lasergamen is een spel wat wordt gespeeld met meerdere spelers waarbij de spelers elkaar proberen te raken door middel van een lasergun.  Lasergame wordt in teams gespeeld.  Het team dat aan het einde de meeste levensbalken heeft, wint!

Hoe wordt lasergame gespeeld?

Lasergame wordt buiten gespeeld. Tijdens het spel zullen er verschillende spelvormen aan bod komen. Dit is afhankelijk van het aantal spelers. In de meeste gevallen zal het lasergamen worden gespeeld in 2 teams. Het is mogelijk om een voorkeur uit te spreken en hier zal dan natuurlijk rekening mee worden gehouden.

Light Battle Lasergame

Light Battle kan worden gespeeld met maximaal 24 spelers. Light Battle wordt altijd gespeeld in twee teams. Je raakt je tegenstander door op zijn / haar geweer te schieten of op zijn / haar Active vest. Wanneer iemand is geraakt, zal dit geweer of vest gaan trillen. Aan het eind van elke ronde worden alle levensbalken  per team geteld. Het team dat samen de meeste levens heeft, wint het spel! Je speelt Light Battle Lasergame dus echt in teamverband. Het is dan ook niet te zien hoe vaak je als individuele speler iemand hebt geraakt.   

Lasergun

Light Battle lasergun

Lasergun vest

Active vest