• NIEUW!
  • Don't Forget© is het perfecte spel voor iedereen die van een beetje uitdaging houdt!
  • Kijk voor meer informatie op:
  • www.dontforgetspel.nl

Wat is voetgolf?

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf.  Het spel wordt met een voetbal gespeeld. Het doel is om de bal met zo weinig mogelijk trappen in de holes te krijgen. Degene die voor alle holes de  minste trappen nodig heeft, wint!


Hoe wordt voetgolf gespeeld?

Voetgolf kan zowel individueel als in tweetallen worden gespeeld. Wanneer de groep water groter is, ( 18+ personen) wordt aangeraden om tweetallen te vormen. 

De aantal trappen die nodig zijn, houden de spelers zelf bij met behulp van een scoreformulier. Alle trappen worden op het einde bij elkaar opgeteld en degene met de minste schoten is de winnaar!


Het parcours

Het parcours bestaat uit 10 holes. De afstanden liggen tussen de 15 en 50 meter. Elke hole kent zijn eigen uitdaging om het spel extra leuk en moeilijk te maken. Het zal gemiddeld ongeveer 45 minuten (afhankelijk van  aantal personen)  duren om het hele parcours te doorlopen.  Meer weten over hoe het parcours is gemaakt en hoe het eruit ziet? Bekijk hier het verhaal en de foto's. 


20 holes

Wil je je persoonlijk record verbreken, jezelf extra uitdagen door bijvoorbeeld alleen je slechte been te gebruiken of wil je een ander team, dan is het leuk om het parcours nog een keer te doen. Kies dan de optie '20 holes'.